Skip to content

Valokuvaaja Roosa Kosunen

Helsinki
Y-tunnus 2808735-5


Kuvausehdot

Alla olevat ehdot ovat voimassa kaikissa kuvauspalveluissa, ellei toisin sovita. Kuvausehdot hyväksytään sopimalla kuvaus. 

Kuvauksen sisältö

Kuvausvarauksen voi tehdä sähkäpostitse, Instagramin direct-viestillä tai nettisivun yhteydenottolomakkeella. Valokuvaus toteutetaan studiolla, miljöössä tai muussa asiakkaan kanssa sovitussa paikassa. Miljöökuvauksissa on aina säävaraus, ja sateen sattuessa etsitään uusi kuvausaika mahdollisimman läheltä alkuperäistä aikaa. 

Kuvankäsittely

Päätän kuvaajana kuvien taiteellisen tyylin oman harkintani mukaan. Editointityyli elää, sillä jokaisessa kuvauksessa on erilainen valoitus ja muut olosuhteet. 

Maksu ja kuvatoimitus

Varattu kuvauspaketti toteutetaan varaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24% (lukuunottamatta yrityskuvauksia). Helsingin ulkopuolella oleviin kuvauksiin lisätään matkakulut 0,46€/km. 

Kuvaus laskutetaan kuvauksen jälkeen (lukuunottamatta dokumentaarisia hääkuvauksia, joissa 30% laskutetaan varausvaiheessa). 

Kuvat toimitetaan nettigallerian välityksellä ja ohjeet kuvien lataamiseen lähetetään sähköpostitse. Asiakkaan tulee ladata kuvat nettigalleriasta kuukauden sisään ja huolehtia kuvien varmuuskopioinnista. 

Kuvien käyttö

Asiakas saa täydet teettämisoikeudet ja käyttöoikeudet sosiaalisen median kanavissaan. Asiakkaalla ei ole ole oikeuksia myydä tai luovuttaa kuvia kolmansille osapuolille kaupalliseen käyttöön. Kuvat ovat käsitelty valmiiksi, joten asiakas ei saa enää muokata rajausta, värikäsittelyä, valotusta tms. Mikäli asiakas jakaa kuvia sososiaalisessa mediassa, olisi ilahduttavaa, jos saisin kuvaajana merkinnän Instagramissa @kosunenroosa ja Facebookissa @Valokuvaaja Roosa Kosunen. 

Käytän mielelläni ottamiani kuvia portfoliossani, sosiaalisen median kanavissani ja muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa. Mikäli sinulla on erityinen toive pitää kuvat vain omassa käytössäsi, mainitsethan siitä jo varausvaiheessa.

Usein kysytyt kysymykset

  • Mitä aiemmin kuvaus varataan, sitä todennäköisemmin saat sen toivomaasi ajankohtaan. Perhe-, pari- ja yrityskuvaukset on hyvä varata 1-2 kuukautta aiemmin, mutta kysy rohkeasti myös pikaisemman aikataulun kuvausaikoja. Kalenteri elää ja siellä on lähes aina tilaa viimetipan varaajille!

    Vauvan syntymäpäivää ei yleensä tiedä ennakkoon, joten voit varausvaiheessa kertoa lasketun ajan ja huomioin lapsen syntymän kalenterini suunnittelussa. Varsinainen kuvauspäivä voidaan päättää lapsen syntymän jälkeen.