Skip to content

Valokuvaaja Roosa Kosunen

Minna Canthin katu 4,
70100 Kuopio
Y-tunnus 2808735-5


Kuvausehdot

Alla olevat ehdot ovat voimassa kaikissa kuvauspalveluissa, ellei toisin sovita. Asiakas tutustuu kuvausehtoihin ja hyväksyy ne varaamalla kuvauksen. 

Kuvauksen sisältö

Kuvausvarauksen voi tehdä sähkäpostitse, Instagramin direct-viestillä tai nettisivun yhteydenottolomakkeella. Valokuvaus toteutetaan studiolla, miljöössä tai muussa asiakkaan kanssa sovitussa paikassa. Miljöökuvauksissa on aina säävaraus, ja sateen sattuessa etsitään uusi kuvausaika mahdollisimman läheltä alkuperäistä aikaa. 

Kuvankäsittely

Valokuvaaja päättää kuvien taiteellisen tyylin oman harkintansa mukaan. Asiakas hyväksyy sen, että kuvaus- ja editointityylit voivat ajan myötä muuttua. Valokuvat eivät ole kopioita edellisistä. 

Maksu ja kuvatoimitus

Varattu kuvauspaketti toteutetaan varaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24% (lukuunottamatta yrityskuvauksia). 10 kilometriä Kuopion keskustan ulkopuolella oleviin kuvauksiin lasketaan matkakorvaus tapauskohtaisesti. 

Asiakas maksaa varausvaiheessa 30% varausmaksun, joka on sitova. Mikäli asiakas estyy esim. sairastumisen takia tulemasta, etsitään uusi kuvauspäivä mahdollisimman läheltä alkuperäistä. Mikäli asiakas peruu kuvauksen kokonaan, jää varausmaksu kuvaajalle. 

Loppusumma laskutetaan kuvauksen jälkeen 1-2 erässä. Asiakas saa kuvat käyttöönsä, kun kuvausmaksut ovat kokonaisuudessaan maksettu. 

Kuvat toimitetaan nettigallerian välityksellä ja ohjeet kuvien lataamiseen lähetetään sähköpostitse. Asiakkaan tulee ladata kuvat nettigalleriasta kuukauden sisään ja huolehtia kuvien varmuuskopioinnista. Kuvaaja ei ole tämän jälkeen vastuussa kuvien säilyvyydestä. 

Kuvien käyttö

Asiakas saa täydet teettämisoikeudet ja käyttöoikeudet sosiaalisen median kanavissaan. Asiakkaalla ei ole ole oikeuksia myydä tai luovuttaa kuvia kolmansille osapuolille kaupalliseen käyttöön. Kuvat ovat käsitelty valmiiksi, joten asiakas ei saa enää muokata rajausta, värikäsittelyä, valotusta tms. Mikäli asiakas jakaa kuvia somessa, tulee kuvien yhteydessä mainita kuvaaja. Instagramissa @kosunenroosa ja Facebookissa @Valokuvaaja Roosa Kosunen. 

Kuvaaja säilyttää tekijänoikeudet ottamiinsa kuviin. Kuvaajalla on oikeus käyttää ottamiaan kuvia portfoliossa, sosiaalisen median kanavissaan ja muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa. 

Usein kysytyt kysymykset

  • Perhe-, lapsi- ja pariskuntakuvaus kannattaa varata 1-2 kuukautta aiemmin. Vastasyntyneen kuvaus suositellaan varaamaan 2-3 kuukautta aiemmin. Hääkuvaukset, jotka sijoittuvat viikonloppuun, varataan vuotta aiemmin.